Tarih: 30.03.2024 12:28 Güncelleme: 30.03.2024 12:32

ANASİAD: "Yüksek enerji fiyatları iş dünyasını iflasa sürüklüyor"

Bursa’mızda 17 OSB, yarı OSB ve şehrin dört bir yanına dağılan 92 bin kayıtlı kayıtsız esnafla birlikte Türkiye’nin ekonomisine yön vermeye çalışan iş verenlerden oluşan bir topluluğuz.

ANASİAD: 

İş insanları Erol Öz ve Çağlar Birkan, Anadolu Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Merkezi'nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Bursa’nın tanınan köşe taşlarından olan iş insanları Erol Öz ve Çağlar Birkan, ANASİAD Genel Başkanı Hakan Birkan’ı ziyaret etti. Genel Başkan Hakan Birkan‘dan sektörel çözümler getirilmesi konusunda destek isteyen Erol Öz ve Çağlar Birkan, Başkan Hakan Birkan’dan taleplerini dikkate alınacağı, tüm sivil kuruluşları adına konunun takipçisi olacaklarını ifade etti. İş İnsanları Erol Öz ve Çağlar Birkan sonrasında ekonomi dünyasında yaşanan sıkıntıları içeren bir dosyayı ANASİAD Genel Merkez’e verdi.

ANASİAD Genel Başkanı Hakan Birkan; ” Bursa’mızda 17 OSB, yarı OSB ve şehrin dört bir yanına dağılan 92 bin kayıtlı kayıtsız esnafla birlikte Türkiye’nin ekonomisine yön vermeye çalışan iş verenlerden oluşan bir topluluğuz. Ülkemizi seviyoruz. Gerçek bir vatansever olarak bu topraklara kanımızı vermiş ve bundan sonra da vermekten çekinmeyecek olanlarız. Sanayi çarkları son zamanlarda ekonomik girdilerden dolayı durma noktasına kadar geldi. Farkındayız dünya genelinde de kesif bir durgunluk var. Türkiye coğrafyasının etrafı ateş çemberi. Ama 100 yıldır Türkiye dünyanın barış yarım adası ve sığınabilecekleri güvenli bir liman. Bizde diğer ülkelere nazaran teknik gücümüz üst segmentte ve genç mucitlerimizde göz dolduruyor. Şimdi onların önlerini açma ve ihracata yüklenme zamanı. Birçok işletmeci son zamanlarda her ay bir ay öncesine göre artan enerji fiyatlarından oldukça rahatsız. Enerji fiyatlarındaki artış öyle bir noktaya geldi ki; bir çok sanayicimiz artık artan faturaları kaldıramayacak noktaya geldi. Elektrik, doğalgaz, lojistikte kullanılan akaryakıt fiyatları aldı başını gidiyor. İşletmeci bırakın iller arası ürettiği malı göndermeyi akaryakıttaki artıştan dolayı yan mahalleye bile gönderemeyecek durumda. Konutlara da iş yerlerine de daha insaflı faturalar şart. Bu konuda yetkililerden rica ediyoruz. Bu derdimizi dikkatte alarak çözüm üretin!” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor


Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

Travmaları Aşmanın Yolları..!

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediyesi'ne ziyaret

Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim

Gürpınar Sahili Düzenleniyor

Balıkçı Kenan’da balık fiyatları dibe vurdu

Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

CW Enerji panelleri ile enerji ihtiyacına kalıcı çözüm

Elektrikli araçlarda yangın güvenliği eğitimi

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.